Fransförlängning hos HälsoOasen
Rama in ditt öga och öppna upp din blick.

 

 

Första ögonkontakten är ibland den enda chans du får att förmedla det du vill. Därför är ögonen och inramningen av dem så viktig att tänka på.
Vi använder oss av singelfransar vilket innebär att man försiktigt applicerar en lösfrans, bestående av ett enda strå, på varje egen mogen frans.

 

Fransarna är av syntetiskt material vilket gör att de är hygieniska och fäster bra på dina egna fransar. Fransen limmas en till två millimeter från roten vilket gör att den inte skaver mot huden och att limmet inte kommer i kontakt med huden. Under fransförlängningen ligger man ner och blundar och slappnar av.

 

Du hittar vårt klinik på garnisonsområdet utanför Hässleholm i norra Skåne, med närhet till Malmö, Helsingborg och Kristianstad. Här ligger vi naturskönt beläget i bokskogen med hjortarna inpå knuten.

Totalt sett 1 underbar partner

HälsoOasen

HÄSSLEHOLM
90 min.
Ett nytt set fransar från novalash.
Alla som vill rama in sina ögon och öppna sin blick!
Vänligen ring HälsoOasen för tidsbokning tel: 0451-234 53

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3288

149,00
Fransförlängning hos HälsoOasen
950:-
kr.149
Totalt: 950:- Totalt: