60 års present

Hitta den perfekta 60 års födelsedagspresenten

Som 60-åring har man nått därtill i livet då man vill njuta och ha det trevligt som högsta prioritet. Man har kanske fått barnbarn att glädjas av, och för många kommer arbetet ha en lägre prioritet i denna del av livet.

Det kan dock vara riktigt svårt att hitta den perfekta 60 års födelsedagspresenten då många i den åldern har allt vad de behöver. Därför är en upplevelse en perfekt present att ge bort i 60 års present och ett bra sätt att inte bara ge något materiellt som de ändå inte har något behov för.

En upplevelse ser till att mottagaren alltid kommer att komma ihåg vad de fick i 60 års födelsedagspresent. Med mer än 100 upplevelsespresentkort hittar du helt säkert den rätta födelsedagspresenten hos GO DREAM.

54 Upplevelser

Vad ska man ge i 60 års födelsedagspresent?

Oavsett vem det är som du ska fira vill du kunna hitta en upplevelsespresent hos oss. Du kan först och främst överväga vilken typ 60-åringen är – vill han eller hon älska att slappna av med ett wellness-uppehåll eller är personen mer intresserad i en gastronomisk upplevelse?

GO DREAM erbjuder också upplevelser med action eller äventyr. En tur i luftballong vill till exempel vara en oförglömlig upplevelse för mottagaren. Det är också en present som passar bra till både män och kvinnor – och helt säkert något som de inte har provat tidigare.

För många män kommer upplevelser som öl provning eller golfträning utan tvivel bli uppskattat som 60 års födelsedagspresent. Om det däremot är en kvinna som fyller år är det en bra idé att skämma bort henne med en massage eller en hotellövernattning. Du kan också ge ett öppet presentkort så att mottagaren helt själv kan välja sin 60 års födelsedagspresent från GO DREAMs stora sortiment av upplevelser.