50 års present

Idéer till 50 års födelsedagspresent

Att bli 50 år är något helt speciellt. Barnen har blivit äldre, kanske har flyttat hemifrån och det finns nu tid igen till att njuta av livet – bara en smula. Därför är det upplagt att ge en upplevelse i present, om du är inbjuden på 50 års firande.

De flesta i den åldern är dessvärre inte så bra på att göra önskelistor, för man ”saknar ju ingenting”. Men jo det gör de. De vet bara det inte ännu. Om du inte har någon aning om vad du skal ge i present har vi som tur flera upplevelser att välja mellan som du kan få inspiration från.

Det finns något för varje smak och budget, så vem det än är du ska fira kan du hitta den perfekta 50 års födelsedagspresenten här.

45 Upplevelser

Vad ger man i 50 års födelsedagspresent?

En upplevelse är perfekt till en 50 års present. Vilken upplevelse du ska välja avgör självklart på vem det är som du ska fira. En bra idé till 50 års present skulle kunna vara en läcker gourmet-upplevelse eller ett presentkort till vin eller öl provning. Ska det läggas lite mer på födelsedagspresenten kan en övernattning på ett hotell var upplagt. De här presenterna passar till både det manliga och det kvinnliga mottagarna. Om du ska hitta den perfekta 50 års födelsedagspresenten så hitta en upplevelse mottagaren inte själv skulle ha tänkt på, men som passar till personen. Är det en person som arbetar mycket till vardags, kan exempel ett wellness-uppehåll vara perfekt.

Hos GO DREAM är det också möjligt att köpa öppna presentkort, så mottagaren själv kan bestämma sin upplevelse.