30 års present

Hitta den perfekta 30 års födelsedagspresenten

En 30 års födelsedag är för många en mycket speciell födelsedag. Några är för längesen färdig med studierna, har haft deras första jobb och är färdig med deras ”vad ska jag göra med mitt liv”-kris. De har kanske precis köpt hus, ska börja skaffa familj och är klar till en ny fas i livet. Här vill en upplevelsepresent till hela familjen, om det innebär en partner eller barn, vara upplagt till en bra 30 årspresent. Andra är långt ifrån redo för det seriösa vuxenlivet och där kan du tänka lite mer på extrema upplevelser som passar till en 30 åring.

Runda födelsedagar skal generellt firas en smula mer än en vanlig födelsedag. Därför kan det vara lite mer spännande att hitta den perfekta presenten. Som tur är har vi många upplevelser att välja mellan, om det är din partner, vän eller något helt tredje du ska hitta en födelsedagspresent till.

55 Upplevelser

Vad ger man i 30 års födelsedagspresent?

Vid runda födelsedagar bör du hitta en present som är mer speciell, som gärna får vara mer personligt. Därför vill en upplevelse vara en perfekt 30 årspresent. Ta ett par minuter för att brainstorma upplevelser som du tänker att 30-åringen kommer tycka om. Har du svårt att hitta på några kan du som tur är hitta inspiration hos oss.

Vilken present du ska välja hänger självklart på vem det är som fyller år. Är det en ung familjefar kan du tänka på upplevelser för hela familjen i 30 årspresent. Det kan exempel vara en härlig övernattning på hotell eller en fantastisk luftballongtur, som han och hans partner kan komma iväg en stund för dem själva. Det kan också vara en smakupplevelse, som en ölprovning eller en sumobrottning med vännerna.

Är det den unga mamman eller karriärs kvinnan som har behov för en paus, ska du utan tvivel kika på upplevelser som massage, ansiktsbehandlingar eller manikyr när du ska välja en 30 årspresent till henne. Du kan också ge henne den perfekta pausen i en stressig vardag med ett café eller ett restaurangbesök för 2. På det sättet tvingar du henne att ta lite ledigt från arbetet eller familjen – för ett upplevelsespresentkort ska ju inte gå till spillo.

En 30 årspresent ska vara en upplevelse som mottagaren kommer att komma ihåg dig för. Något som representerar er relation eller som visar hur bra du känner mottagaren. Skulle du ha idétorka kan du alltid köpa ett presentkort där mottagaren själv kan välja precis den upplevelse som han eller hon har användning för. Få inspiration till 30 årspresenter i vårt urval av upplevelser nedan.