20 års present

Hitta den perfekta 20 års födelsedagspresenten

En 20 års födelsedag är en milstolpe. Det är en födelsedag man kommer komma ihåg länge och därför bör presenterna också vara mitt i prick. Till runda födelsedagar är budgeten typiskt lite större än normalt. Därför vill det vara upplagt att välja en upplevelse som 20 års födelsedagspresent. Glöm allt om önskelistor och den traditionella stilen. Om du ger en upplevelse i 20 års present vill du helt säkert ge dagens mest minnesvärda present. Du kan hitta inspiration i vårt urval av upplevelser och lätt välja den perfekta 20 års presenten.

54 Upplevelser

Om inte födelsedagsbarnet redan har fått alla praktiska ”flytta-hemifrån” saker så är det utan tvivel andra som väljer att köpa det. Därför behöver du som tur inte använda din tid på praktiska tråkiga presenter när du ska välja den perfekta 20 års födelsedagspresenten. Om du ger en upplevelse i 20 års present vill du helt säkert ge dagens mest minnesvärda present. Du kan hitta inspiration i vårt urval av upplevelser och lätt välja den perfekta 20 års presenten.

Det vil typiskt vara till den här födelsedagen alla andra väljer att tänka praktiskt, då man på allvar är på väg att bli vuxen. Men att bli vuxen behöver som tur är inte betyda att man får tråkiga presenter som sockar och handdukar. Ge födelsedagsbarnet en upplevelse i 20 års present och ge en present som inte försvinner från minnesbanken.


Vad ger man i 20 års födelsedagspresent?

Känner du mottagaren väl kan vi rekommendera att du prioriterar att göra födelsedagspresenten mer personlig. Det kan exempel vara en tur ni alltid har pratat om att göra tillsammans eller något du vet att ni båda gärna vill uppleva? Vi har ett hav av upplevelser, så du kan utan tvivel hitta en 20 års present som passar bra till mottagarens personlighet. 20 år är en riktigt bra ålder till att utforska och gå på äventyr och som tur är har vi riktigt många upplevelser innanför den kategorin. En bra 20 års present kan vara exempel en tur i helikopter eller i en luftballong. Det är något som de flesta av oss inte kanske kommer att uppleva och utan tvivel en upplevelse som kommer bli ihågkommen resten av livet. Tycker mottagaren om adrenalin kan du skruva upp det en aning för action och välja en upplevelse med extremsport som fallskärmshoppning eller en åktur i en sportbil. Är det en kvinnlig mottagare kan det istället vara en bra idé att fokusera på välbefinnande. Vi har allt från make-up, manikyr och pedikyr till wellness som massage och spa. Ska du på 20 års firande inom den närmsta framtiden? Få idéer till den perfekta 20 års födelsedagspresenten i vårt urval av upplevelser nedan. Är du i tvivel kan du välja ett presentkort där mottagaren själv kan välja sin upplevelse.