+2 miljoner har testat våra upplevelser

18 års present

Presentidéer till 18 års födelsedag

En 18 års födelsedag representerar övergången från barn till vuxen och därefter är det upplagt att din present också säger det! Du vill självklart också gärna ge något som signalerar fest och färger. Det kan som tur är lätt kombineras om du ser på våra idéer till 18 års födelsedagspresenter.

Till en 18 års födelsedag vill det typiskt förväntas lite större presenter än normalt. Presenterna ska gärna vara roliga, vilda och fyllda med lite action. Det är inget tvivel om att gamla faster Olga nog ska köpa en massa flytta-hemifrån presenter och därför ska du inte tänka i dessa banor när du ska köpa en 18 års födelsedagspresent.

Hitta den perfekta 18 års födelsedagspresenten bland våra mer än 100 upplevelser.

55 Vara(or)

En upplevelse vill vara något som födelsedagsbarnet vill komma ihåg under lång tid. Speciellt för att det var en 18 års födelsedagspresent. Att fylla 18 är en viktig händelse och utan tvivel en födelsedag som man länge kommer minnas som en av de bästa. Därför vill du självklart gärna hitta den perfekta 18 års födelsedagspresent till att matcha detta. Hitta inspiration bland vårt stora urval av upplevelser som är idealisk till en 18 åring.


Vad ger man i 18 års födelsedagspresent?

För många betyder det att fylla 18 år att man kan gå ut på krogen och att man får köra bil – i alla fall utan en vuxen. Vi har ett hav av upplevelser som representerar just detta. En 18 års present ska helst vara lite personlig och därför kan du passande köpa en upplevelse som födelsedagsbarnet kan uppleva tillsammans med dig. Är det något ni alltid har snackat om att uppleva tillsammans? Så är det upplagt att ge det i 18 års present. En upplagd upplevelse som 18 års födelsedagspresent vill vara en tur i en läcker sportbil till honom eller henne som älskar fart och bilar. Vi har cocktailkurser till dem som gärna vill fira att de nu är 18 år och myndiga. Upplevelser fyllt med action är generellt en bra present för en 18 åring. Vi har allt från bodyflight, helikoptertur till att flyga luftballong. Det är utan tvivel några upplevelser som födelsedagsbarnet vill komma ihåg för alltid! Vill du hellre skämma bort 18 åringen och bjuda dem välkommen till vuxenlivet på ett annorlunda sätt kan vi också erbjuda upplevelser som make-overs, professionell massage eller en tur till ett fisk-spa. Ska du snart på 18 års firande? Så kika på våra upplevelser nedan och finn inspiration till din present. Är du fortfarande osäker på vilken present du ska välja kan vi självklart också erbjuda ett presentkort där mottagaren själv kan välja sin egen 18 års födelsedagspresent.

bottom: 140,