Födelsedagspresenter till honom och henne

Hitta en bra idé till en födelsedagspresent

Är du inbjuden till en födelsedag men har inte hunnit att hitta en present? Så börja med att titta på GO DREAM.

Det är helt klart inte det lättaste att hitta en bra födelsedagspresent. Det kan var svårt, speciellt om det är till en du inte känner så väl, men nästa lika svårt att ge bort en födelsedagspresent till någon du ger presenter till var år. Efter några år har man i efterhand faktiskt gett bort dem mest vanliga presenterna. Men ska din gåva skilja sig från mängden och kommas ihåg av födelsedagsbarnet i många år, så ska man komma med några unika idéer.

Ett upplevelsepresentkort vill ofta vara en speciell och unik gåva, då man antingen kan ge mottagaren en upplevelse som han eller hon aldrig har provat på förr, eller en upplevelse som man vet födelsedagsbarnet alltid sätter ett stort pris på.

59 Vara(or)

loading

Ge en personlig och unik födelsedagspresent

Oavsett om du letar födelsedagspresent till honom eller henne, så kan du alltid finna riktigt bra idéer till upplevelser här på sidan. Med över 120 upplevelser i olika kategorier kan du helt säkert få en idé till en present som kommer bli ihågkommen.

Den perfekta presenten är en present som mottagaren kommer ihåg länge. Och en bra upplevelse värdesätts högt hos mottagaren. Hos GO DREAM har vi massor av idéer till födelsedagspresenter till båda män och kvinnor, oavsett om det är på tal om en 18 år eller 60 år.

Skulle mottagaren mot förväntning inte vara tillfredsställd med födelsedagspresenter kan upplevelsen bytas till ett annat upplevelsepresentkort från GO DREAM.


Födelsedagspresent till honom

Ska du finna en födelsedagspresent till en man, men vill inte ge samma tråkiga present som i fjol? Och ska det vara något mer intressant än de sedvanliga födelsedagspresenterna till män, så som elektronik, fiskeutrustning och diverse till garaget? Då borde du välja ett upplevelsepresentkort till han i födelsedagspresent. En upplevelse är något som han kommer att komma ihåg, och där finns upplevelser till var en man. Vad än som är hans smak, så kan du hitta idéer till födelsedagspresenter till män hos GO DREAM


Hitta en bra idé till en födelsedagspresent till honom

För att födelsedagspresenten till en man inte blir de enformiga och materiella sakerna, så överväg att ge en upplevelse till hans nästa födelsedag. Att ge en oförglömlig upplevelse visar du känner personen och vet vad han gillar. Med upplevelsepresentkort försvinner födelsedagspresenten inte längs bak i skåpet men skapar istället ett minne som vara i många år efter.

Sitter du och tänker: ”Jag har verkligen ingen idé om vad jag ska ge min man? Så har du kommit till rätt ställe. Med mer än 120 olika upplevelser i flera kategorier är där tillräckligt att välja mellan. En upplevelse är en födelsedagspresent till mannen som har allt, men som saknar upplevelser i livet.

För att finna den helt rätta födelsedagspresenten till honom bör du ha lite koll på vad han har behov för. Har han en stressig vardag kan ett upplevelsepresentkort till massage och spa vara en väldigt bra present. Är han annars en som behöver komma ut och prova sina gränser är ett presentkort till våra adrenalinupplevelser upplagt för detta ändamål. Här kan du välja bland alla våra actionupplevelser:


Födelsedagspresenten till henne

Med över 120 upplevelser finner du naturligtvis också många spännande, roliga och utmanande upplevelsepresenter som skulle vara den perfekta födelsedagspresenten till henne.

Många, särskilt män, tycker det kan vara lite besvärligt att hitta en gåva till henne som har allt. Hon blir inte nöjd med ett par byxor eller 10 par strumpor som din gamle far skulle bli. Därför ska man oftast tänka utanför boxen om du ska hitta en bra och personlig födelsedagspresent till din käraste, väninna, syster eller mor.

Kvinnor vill gärna också överraskas och därför vill den perfekta gåvan vara något hon ännu inte har tänkt på själv. De presenter som man kommer ihåg och oftast blir värdesatta är nämligen dem som inte kan hittas på önskelistan. Därför är den bästa födelsedagsgåvan, den som hon inte kunde förutspå.

En upplevelse kan vara upplagd möjlighet för att ge henne en annorlunda men omtänksam present. Det är helt säkert något hon kommer komma ihåg för alltid och mycket bättre än ett tråkigt läppstift eller ett paraply, som du först hade i tankarna.

Skulle hon mot alla odds inte vara helt tillfredsställd med valet av upplevelse kan hon hos GO DREAM byta den till en annan upplevelse utan extra kostnad.


Så väljer du den perfekta födelsedagspresenten till henne

Börja med att fråga efter hennes önskelista. Trotts att den kanske inte innehåller något som du vill ge henne just nu, så kan den ge en hint om vad hon faktiskt har lust till. Exempelvis om hon önskar sig en ny hudkrämsserie så skulle det ge dig indikation att hon skulle bli riktigt glad för en ansiktsbehandling eller Spa med övernattning. Det är också väldigt många kvinnor som önskar sig make-up. Skulle det då inte vara mer originellt med att ge henne en sminkkurs så att hon kan lära sig lägga en professionell make-up själv? Om nu mot förmodan hennes önskelista inte ger dig någon form av hint vad hon skulle kunna önska sig, så måste tankeknölarna aktiveras. Är hon den mer vilda typen eller föredrar hon en kväll hemma? Genom att utgå från hennes typ kan du snabbt välja vilken av våra upplevelser som skulle passa henne bäst, då vi har presenter till alla åldrar och intressen. Om du ska köpa en present till din väninna, käraste eller dotter, så kommer du utan tvivel att hitta den perfekta upplevelsepresenten till henne. Vi har ansiktsbehandlingar, sminkkurser, hand- och fotbehandlingar för den som gillar att skämma bort sig själv. Vi har också cocktailprovning, matvandring eller poledance för den som gärna vill lära sig något och samtidigt göra det ihop med andra och kanske få en ny bekantskapskrets. Om det är en födelsedagspresent till din käraste så kan du däremot tänka mer romantiskt. Varför inte köpa en upplevelse ni kan uppleva tillsammans, så som en hotellövernattning, en övernattning med spa eller en romantisk middag för två. Gå igenom alla våra upplevelser och fin den perfekta födelsedagspresenten till henne.