Flyride

Vid en första anblick ser det ut som en vanlig vattenskoter, vilket ju absolut är trevligt. Men vänta, vad händer? Flyger den upp i luften? Ja – det stämmer faktiskt.

 

I Helsingborg har du chansen att, oss veterligen först i Skandinavien, testa på en så kallad flyride, som kan beskrivas som en flygande vattenskoter, som får sin kraft av jetstrålar som pumpar ut vatten.

 

Efter en kort instruktion av 2xtremes erfarna personal ger du dig ut på vattnet. Du bestämmer själv hur vilt det ska gå till, om du vill flyga högt eller bara testa att komma lite ovanför vattenytan.

 

Oavsett så kommer du alltid ha kvar känslan av att vara en av de första i Skandinavien som provat en flygande vattenskoter! 

 

20 minuter
Instruktionsgenomgång samt 20 minuters flyrideåkande
En äventyrslysten person
Upplevelsen gäller för en person. Viktgräns är 95 kilo.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3629

149,00
Bortlagen produkt