Flygsimulator
Flyg ett tvåmotorigt flygplan
Flygsimulator

 

 

En upplevelse som passar perfekt för dig som vill prova på att flyga, men ändå ha säkerheten att lära sig alla systemen i lugn och ro! På den här upplevelsen kommer vi så nära verkligheten som möjligt utan att faktiskt flyga.

 

Vi befinner oss i en komplex flygsimulator som är så verklighetstrogen att riktiga piloter använder den för sina träningsflygningar!

 

I simulatorn kan du själv välja om du vill flyga riktigt högt, om du vill flyga i åskoväder, om du vill flyga i maxfart eller om du vill landa på en stor internationell flygplats.

 

Det mesta går att ordna!

 

Flyginstruktörerna är riktiga och erfarna piloter som visar dig hur alla systemen fungerar. Här kan du passa på att ställa alla frågor du aldrig tidigare fått svar på.

Kanske blir nyfikenheten så pass stor att du därefter sätter dig i ett riktigt flygplan, denna gång med god förförståelse för hur alla instrumenten fungerar?

Totalt sett 1 underbar partner

Flygupplevelse Sverige AB

Västerås
Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.
1h flygsimulator varav ca 20-25 min är i själva simulatorn.
Alla som vill vara pilot för en dag
1h flygsimulator varav ca 20-25 min är i själva simulatorn. Du flyger från Stockholm Västerås flygplats

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3657

149,00
Flygsimulator
1.516:- 1.895:-
kr.149
Totalt: 1.516:- Totalt: