Den Blå Planet - Entré barn
Ett barnvänligt akvarium i världsklass

Från den söta havsuttern från Alaska, till de glupska hammarhajarna från exotiska korallrev samt hungriga pirayor från Amazonas. Som norra Europas största akvarium är den Blå Planet hem för tusentals fisk- och havsdjur från hela världen.

 

Här kan du komma nära djuren, du kan se hajarna matas samt klappa fiskar och sjöstjärnor eller höra galna historier från djupet när våra duktiga berättare underhåller om havets underbara värld. Allt detta bland de 49 akvarier med över 7 miljoner liter vatten.

 

Den Blå Planet har också en vattenlekplats som är rolig för landkrabbor i alla åldrar. Här får barn en större förståelse för vatten genom fysisk aktivitet och samarbete. Så släpp din inre vattenhund lös och ge den full gas med pumpar och slussar. Du kan också prova den mer traditionella lekplatsen med klätterställningar, armgång och rutschbana.

Totalt sett 1 underbar partner

Den Blå Planet

Kastrup
Biljetten gäller hela dagen inom Den Blå Planets öppettider.
Entré till Den Blå Planet samt dagens aktiviteter.
Presentkortet gäller för 1 barn 3-11 år.
Glöm inte ditt värdebevis till den Blå Planet då detta gäller som betalning.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3233

149,00
Bortlagen produkt