Cafébesök för 2
En mysig fikastund med en vän

Kaffe, kaka, eller kanske en klassisk räkmacka?

 

Kanelbullar, chokladbollar, kladdkaka. Ostfrallor, räkmackor, grillad panini. Eller kanske Grekisk sallad, kycklingpaj eller bakad potatis?

 

Vi svenskar älskar vårt fika, och utbudet på caféerna är ofta stort - allt från sötsaker till matigare mellanmål och goda luncher.

 

I den här upplevelsen får du ta med en vän på ett mysigt cafébesök för att njuta av en god stund tillsammans, med ett utsökt tilltugg och kanske en god kopp kaffe.

Det är den perfekta presenten till en kompis eller hjärtevän, såväl som till mormor, farfar eller kollegan. Helt enkelt en god upplevelse som uppskattas av alla!

 
* Erbjudandena varierar mellan de olika caféerna.
Totalt sett 5 platser

Bäckhästens Café

Unnaryd

Zebeda Chocolate AB

Borås

Balck Coffee AB

Kalmar

En liten smula på landet

Norrtälje

Cafe Tidemans

Stockholm
Hela året.
Ett cafébesök med fika för två personer. Vilken typ av fika som erbjuds varierar mellan de olika caféerna. För mer information eller eventuella allergier, kontakta det café ni tänkt besöka.
För 2 personer.
När ni loggat in med ert upplevelsepresentkort kan ni se erbjuder, samt öppningstider. Erbjudande och öppningstider varierar från café till café.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3325

149,00
Cafébesök för 2
199:-
kr.149
Totalt: 199:- Totalt: