Cafébesök för 2

En mysig fikastund med en vän

Cafébesök för 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 199:-
kr.149
Cafébesök för 2
Totalt: 199:- Totalt:
Payment icons
Cafébesök för 2

Kaffe, kaka, eller kanske en klassisk räkmacka?

 

Kanelbullar, chokladbollar, kladdkaka. Ostfrallor, räkmackor, grillad panini. Eller kanske Grekisk sallad, kycklingpaj eller bakad potatis?

 

Vi svenskar älskar vårt fika, och utbudet på caféerna är ofta stort - allt från sötsaker till matigare mellanmål och goda luncher.

 

I den här upplevelsen får du ta med en vän på ett mysigt cafébesök för att njuta av en god stund tillsammans, med ett utsökt tilltugg och kanske en god kopp kaffe.

Det är den perfekta presenten till en kompis eller hjärtevän, såväl som till mormor, farfar eller kollegan. Helt enkelt en god upplevelse som uppskattas av alla!

 
* Erbjudandena varierar mellan de olika caféerna.
Hela året.
Ett cafébesök med fika för två personer. Vilken typ av fika som erbjuds varierar mellan de olika caféerna. För mer information eller eventuella allergier, kontakta det café ni tänkt besöka.
För 2 personer.
När ni loggat in med ert upplevelsepresentkort kan ni se erbjuder, samt öppningstider. Erbjudande och öppningstider varierar från café till café.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i