Bumperball för 2
Bumperball för 2

 

 

Bumperbollen tar du över ditt huvud och denna täcker sedan större delen av din kropp. Detta gör att tacklingar är helt ofarliga då man är ordentligt skyddad. Att tackla varandra har aldrig varit roligare eller säkrare.

 

Reglerna är desamma som i fotboll, flest mål vinner, den stora skillnaden är att tacklingar är tillåtna. Vi spelar inomhus eller utomhus – beroende på säsong. Beroende på antal deltagare spelas en eller flera matcher med välbehövliga dryckespauser. Om ni blir hungriga efter matchen finns det grillad korv eller hamburgare att köpa.

Totalt sett 1 underbar partner

Escape Ludvika

Grängesberg
Ca 60 min spel
Bumperball för två personer. Ni spelar med andra deltagare i två lag ca 60 min spel.
En speciell upplevelse som är rolig för både stora som små.
Vänligen kontakta Escape Event för bokning , Christoffer Meijer Tel : 070 - 356 96 89 Ni spelar med andra deltagare i två lag. Du ska vara över 140 cm lång för att kunna deltaga. Du bör avstå från denna aktivitet om du är gravid har hjärtproblem eller ryggproblem.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3350

149,00
Bumperball för 2
625:-
kr.149
Totalt: 625:- Totalt: