Bumperball för 2

Bumperball för 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 625:-
kr.149
Bumperball för 2
Totalt: 625:- Totalt:
Payment icons
Bumperball för 2

 

 

Bumperbollen tar du över ditt huvud och denna täcker sedan större delen av din kropp. Detta gör att tacklingar är helt ofarliga då man är ordentligt skyddad. Att tackla varandra har aldrig varit roligare eller säkrare.

 

Reglerna är desamma som i fotboll, flest mål vinner, den stora skillnaden är att tacklingar är tillåtna. Vi spelar inomhus eller utomhus – beroende på säsong. Beroende på antal deltagare spelas en eller flera matcher med välbehövliga dryckespauser. Om ni blir hungriga efter matchen finns det grillad korv eller hamburgare att köpa.

Ca 60 min spel
Bumperball för två personer. Ni spelar med andra deltagare i två lag ca 60 min spel.
En speciell upplevelse som är rolig för både stora som små.
Vänligen kontakta Escape Event för bokning , Christoffer Meijer Tel : 070 - 356 96 89 Ni spelar med andra deltagare i två lag. Du ska vara över 140 cm lång för att kunna deltaga. Du bör avstå från denna aktivitet om du är gravid har hjärtproblem eller ryggproblem.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i