Indoor Skydive i Köbenhamn
Pröva att flyga och sväva i en vindtunnel strax utanför Köpenhamn
Indoor Skydive i Köbenhamn

Har du någonsin drömt om att flyga? De flesta känner till känslan att sväva från en dröm, för att sen vakna och förarga sig över att det bara var en dröm. Nu kan din dröm bli verklighet!

Prova på äkta bodyflight i Danmarks första och enda vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu pröva på bodyflight i vindtunneln. Den har fem kraftiga motorer i botten som driver stora propellrar vilket skapar en luftström som är stark nog att hålla en människa svävande.

Vindtunneln används både av fallskärmsutövare som vill öva sig, men också av personer som vill ha en helt speciell upplevelse. Du behöver inga särskilda egenskaper mer än en normal hälsa och väga mellan 20 och 120 kilo.

Innan du får lov att märka suset i Danmarks enda vindtunnel välkomnas du av professionella instruktörer som ger dig en grundlig introduktion. Din instruktör följer dig också in i vindtunneln och stannar där under hela flygningen, så att du får den hjälp och vägledning som behövs genom hela upplevelsen.

Där finns inget helt rätt sätt att flyga på men du kommer snabbt uppleva att du får större och större kontroll över dina rörelser och blir bättre på att styra runt dig i tunnelns flygkammare. Ju fler gånger du testar desto bättre kontroll får du.
Flygkammaren är gjord av glas, så dina nära och kära kan se dig flyga och du kan både se och vinka till dem.

Totalt sett 1 underbar partner

Copenhagen Air Experience A/S

Tåstrup
Den samlade varaktigheten beror på vilket paket man väljer.
Grundlig instruktion före flygningen. Specialutrustning: Flygdräkt, hjälm, glasögon, handskar och öronproppar. Uppvärming och strechning före flygning. En show av instruktören. Instruktörens vägledning under flygningen - för en bättre upplevelse. Instruktören och vindtunnelns operatör anpassar träningen och vindstyrkan till dig - din storlek, vikt och erfarenhet.
1 person från 7 år. Minimumvikt 20 kg - Maximumvikt 120 kg. Kom ihåg att ta med behaglig klädsel att ha under flygturen, samt låga skor som kan knytas.
Säkerheten är topprioriterad hos Copenhagen Air Experience och därför förväntas du att följa instruktionerna du får. Det är inte tillåtet att flyga om du är påverkad av alkohol, medicin eller andra droger. Utöver det är alla instruktörer certificerade i första hjälpen-träning. Själva vindtunneln är försäkrad, dock ska du innan flygning skriva på ett personlig ansvarsfriskrivning. Det kan vara möjligt att köpa mer flygtid på plats vid mån av tid och att det inte är fullbokat.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3444

149,00
Indoor Skydive i Köbenhamn
595:-
kr.149
Totalt: 595:- Totalt: