Bo i vildmarken

Fly vardagen och njut av naturen

Bo i vildmarken

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 2.000:-
kr.149
Bo i vildmarken
Totalt: 2.000:- Totalt:
Payment icons
Bo i vildmarken

Övernatta ute i vildmarken mitt i den Småländska naturen när den är som bäst. Njut av naturen i en orörd trakt, där tiden står stilla och vars främsta tillgång är lugn och ro.

 

En plats för fiske, avkoppling, och mellanlandning vid paddling på Nissan. Fly vardagen, varva ner och fördjupa dina relationer och låt tankarna tänkas färdigt. Vid Ävjan, en avknoppning från Nissan, bor ni mitt i vildmarken med grillkåta för matlagning, tvätt station för ansikte och fisk och utedass.

I Vildmarksbyn bor ni ostört i en underbar miljö där ni kan fiska er egen fisk och laga mat över öppen eld.

 

Känn lugnet och bli ett med naturen!

2 övernattningar i Vildmarkstuga, för 4 personer.
2 övernattningar i stuga för 4 personer. Upplevelsen inkluderar ved till grillkåtan och kaminen inne i stugan. Stearinljus och fotogen till stormlyktor är också inkluderat i priset. Fiskeutrustning och båt finns att hyra, mot ett extra tillägg.
För alla. Upplevelsen gäller för 4 personer.
Stugan har komplett köksutrustning, men utan normala bekvämligheter, ingen el, inget rinnande vatten, matlagning i grillkåtan över öppen eld, ljus från stormlyktor och stearinljus. Utedass och tvättstation är ute i naturen. Oömma varma kläder föredras. Sängkläder och handdukar samt resa till och från destinationen är inte inkluderat i priset.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i