Bågskytte

Var Legolas för en dag - prova på bågskytte

Bågskytte

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 695:-
kr.149
Bågskytte
Totalt: 695:- Totalt:
Payment icons
Bågskytte

 

Förverkliga din dröm om att bli den nya Legolas, Katniss Everdeen eller den kommande olympiska guldmedaljören i bågskytte.

 

Någon gång har alla börjat med en "prova-på-omgång". Genom ett samarbete med Svenska Bågskytteförbundet och GO DREAM kan du, eller någon du känner, få chansen att prova på upplevelsen bågskytte tillsammans med en kunnig instruktör som ger tips och råd. Provomgången pågår under cirka 1-1,5 timme, och all utrustning finns på plats.
 

Så ta ett stadigt grepp om pil och båge, ta fram falkögonen och höj koncentrationen till max för att se om du har vad som krävs för att kunna kalla dig pricksäker!


1-1,5 timme.
Fördjupning i bågskyttens värld. Där koncentration och full fokus används för att bemästra detta över 60 000 år gamla vapen. Underhållande, spännande och en upplevelse värd att prövas mer än en gång.
För alla som vill prova på att vara Legolas för en dag.
Åldersgräns 10 år. Inklusive lån av utrustning och försäkring under aktiviteten

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i