Äventyr i Istanbul
Stället där öst möter väst

Istanbuls strategiska position mellan Europa och Asien har gjort staden till centrum för många historiska händelser och slag. 

Innan Ottomanerna slog ner sina rötter hade båda greker, romare och venetianer varit i staden för att se sig omkring som man fortfarande kan se lever kvar i staden än idag. 

Staden är delat upp i en asiatisk stadsdel och en europeisk stadsdel så det finns ett stort kulturarv och arkitektur att utforska och uppleva!

Ta med en som du håller kär på ett äventyr till Istanbul!

 

Så fungerar det: 

 

Bokningssidan fungerar precis som de bokningssidor du känner till i förväg. 

Urvalet av hotell är dynamiskt och ändrar sig från dag till dag. Detta presentkort gäller till tre övernattningar för 2 personer på ett flertal hotell i Istanbul, men också till resten av världen. Hotellet bokas när mottagaren inlöser presentkortet.

 

Presentkortet är superlätt att inlösa:

 

Efter du har tryckt på ”Har du ett presentkort?” överst till vänster på sidan ska du endast fylla i presentkortets ID-nummer och aktiveringskod. 

Härefter vill du bli skickad vidare till vår bokningssida. 

Efter du hittat ditt önskade hotell klickar du dig vidare på sidan och bokar det utan extra kostnader. 

När din bokning är färdig mottager du en bekräftelse på den e-mail du skrivit in vid inlösningen.

 

Ha en trevlig resa!

 

Detta presentkort kan användas på flera hotell i hela världen. 

Antalet övernattningar är vägledande och är beroende av var enkelt hotells utbudspriser som varierar efter hotellets standard, säsong och veckodagarna du önskar att boka. 

3 nätter
3 nätter på ett av flera tusentals hotell. Alla hotell har 3-5 stjärnor.
För 2 personer
Detta presentkort kan användas på flera hotell i hela världen. Antalet övernattningar är vägledande och är beroende av var enkelt hotells utbudspriser som varierar efter hotellets standard, säsong och veckodagarna du önskar att boka.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3974

149,00
Äventyr i Istanbul
1.699:-
kr.149
Totalt: 1.699:- Totalt: