Alla hjärtans dag

Hitta Alla hjärtans dag-presenten till honom eller henne inför den 14 februari

Den 14 februari varje år infaller kärlekens alldeles egna högtid – Alla hjärtans dag. Just den här dagen ska du gärna, visa extra mycket uppskattning för din dejt, pojkvän, flickvän, sambo, särbo, äkta hälft – eller vem det nu kan vara. Kanske är du i just denna stund på jakt efter den perfekta Alla hjärtans dag-presenten till din hjärtevän? Vi vet hur klurigt det kan vara, speciellt när det gärna ska vara något alldeles särskild fyndigt och romantiskt såhär på Alla hjärtans dag.

Därför vill vi tipsa om en både personlig, annorlunda och minnesvärd Alla hjärtans dag-present – nämligen en upplevelsepresent.

54 Upplevelser

En upplevelsepresent är den perfekta presenten för dig som verkligen vill överraska den du håller kär med en unik, personlig och minnesvärd gåva. Vi vågar åtminstone påstå att en upplevelsepresent är långt mer påhittigt och spännande än exempelvis choklad och rosor. Dessutom är många av våra upplevelser för två personer, så att du och din hjärtevän ska kunna uppleva något nytt tillsammans – något som kan stärka relationen och skapa minnen ni kan blicka tillbaka på under lång tid framöver.

På GO DREAM kan du välja mellan riktigt många olika upplevelser till honom eller henne, och vi har upplevelser för alla budgetar. Kanske vill du gärna att ni ska åka iväg på en liten romantiskt minisemester där ni tar in på hotell och upplever nya vyer? Om du önskar en något mindre (men inte desto mindre härlig) upplevelse, kanske en utsökt lyxbrunch för 2 kan vara något?

Här på sidan ser du ett urval av upplevelser till både honom och henne, som fungerar utmärkt att ge bort som Alla hjärtans dag-presenter.


Den perfekta Alla hjärtans dag-presenten till honom

Är du på jakt efter den perfekta Alla hjärtans dag-presenten till pojkvännen, sambon, särbon eller kanske din äkta make? Då tror vi helt säkert att du kan hitta den precis här. Vi har nämligen valt ut de bästa presenterna som vi tror att mannen i ditt liv drömmer om att få i present på Alla hjärtans dag. Om du trots allt inte skulle hitta något på just den här sidan, så bege dig till startsidan där du hittar fler än 120 olika upplevelser. Där finns helt enkelt något för alla, inkluderat den perfekta Alla hjärtans dag-presenten till din man.

Men vilken typ av present ska du köpa då? Kanske är det lite torrt på idéer uppe i hjärnkontoret? Vi föreslår att du börjar tänka lite på vilka intressen han har, hur hans personlighet är, eller försöker minnas om han kanske nämnt en barndomsdröm han skulle vilja uppfylla någon gång? Kanske har han drömt om att få köra Ferrari, dundra iväg i världens snabbaste muskelbil, eller sväva högt över trädtopparna i en luftballong? Möjligheterna är många, men den gemensamma nämnaren för alla våra upplevelsepresenter är att de skänker glädje till honom.


En riktigt romantisk Alla hjärtans dag-present till henne

Vill du gärna överraska flickvännen eller hustrun med en riktigt romantisk Alla hjärtans dag-present i år, så kan du säkerligen hitta den rätta presenten här.

Dyk ner i vårt hav av upplevelser och hitta den rätta presenten till Alla hjärtans dag till kvinnan i ditt liv. Du kan t.ex. skämma bort henne med en utsökt och romantisk middag för 2, där ni kan få härlig kvalitetstid tillsammans. Om det å andra sidan ska vara bara hon i fokus, är det som upplagt för en avslappnande massage, en lyxig ansiktsbehandling eller kanske en kur för händer och fötter. En sådan behandling kommer att göra underverk för välmåendet, och ge henne en skön paus från det kanske stundtals stressiga vardagslivet.


Upplevelser för 2 på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är så mycket mer än att bara ge en present till den du älskar. Det handlar också om att njuta av varandras sällskap och att uppleva något fint tillsammans. På GO DREAM har vi riktigt många upplevelser för två personer som kan ge er en fantastisk Alla hjärtans dag tillsammans. Det kan vara allt från att prova något helt nytt, till att äta en fantastisk middag eller komma ut på en minnesvärd resa tillsammans. Med ett stort urval av presentkort till både wellness, mat och gastronomi, och resor och övernattningar har ni möjligheten att göra Alla hjärtans dag till något alldeles speciellt och oförglömligt.


Var kommer Alla hjärtans dag ifrån?

Alla hjärtans dag kommer ursprungligen från USA, där dagen kallas för Valentine’s Day. Numera firas den 14 februari i kärlekens tecken över hela världen, med Alla hjärtans dag-presenter, restaurangbesök och andra romantiska påfund. Just den här dagen kallar man i USA, och flera andra länder som exempelvis Danmark, sin hjärtevän för sin Valentine, eller Valentin. En bra present på Alla hjärtans dag till den man håller kär kan vara ett presentkort till en romantisk upplevelse. Alla hjärtans dag firas på samma dag varje år, den 14 februari, som tidigare nämnt.

Här på sidan hittar du en mängd idéer och inspiration till Alla hjärtans dag-presenter till både män, kvinnor, pojkvän, flickvän, sambo, särbo eller kanske en kär familjemedlem. Vi har helt enkelt presenten till din utvalda hjärtevän, oavsett om hen är man, kvinna eller ickebinär. Om något med Alla hjärtans dag-presenten trots allt skulle vara galet, kan du alltid byta till ett annat presentkort från GO DREAM inom 2 år efter inköpsdatumet.