Timmerflotte och Bäver i 3 dygn
Vill du bo relativt bekvämt, men ändå uppleva naturens bästa sida?
Timmerflotte och Bäver i 3 dygn

 

Passa på att kombinera din naturupplevelse med att lära dig mer om bävern. Den är ett mäktigt djur som bl.a. fäller träd för att bygga dammar. Bävern är speciellt aktiv i skymningen och gryning.

Ni får också möjlighet att själv vara byggmästare under några timmar. Ni kommer nämligen att bygga er egen timmerflotte av stockar och rep. På denna ska ni sedan färdas med strömmens hjälp på Klarälven.

Men det är inte bara lugnt och stilla att färdas på älven. Ni får också vara beredda på att hugga i och paddla med kraft för att undvika träd som hänger ut över älven eller bakvatten mm. 

 

En upplevelse ni inte kommer att glömma.

 

Bor gör ni i våra små, men mysiga standardstugor på Klarälvens camping.

 

Klarälven som rinner genom hela Värmland, är Sveriges längsta älv och är helt unik med sina meanderbågar. Här har det flottas timmer sedan början på 1800-talet. Genom er medverkan förs traditionen vidare.

 

Här kommer ert program i korthet: 

Dag 1: Ni checkar in i stugan på Klarälvens Camping från kl.15.00.

 Kl.18.00 (17.00 i augusti) samling vid receptionen för bäversafari. 

Dag 2: Kl.15.00 Timmerflotts information/-bygge. 

Dag 3: Timmerflottfärd 

Dag 4: Städning och utcheckning senast kl.11.00. 

 

Följande utrustning ingår i bäversafarin och timmerflottfärden: timmer, rep, stör, karta, livboj Instruktör, gummibåt eller kanot, paddlar, flytväst, fika och hjälp till transport av fordon.

Ni bor i en standardstuga, som nyligen renoverats. Den är 16 kvm stor och har två små sovrum med en riktigt säng i vart rum samt en uppfällbar överslaf.

Meddela i receptionen vid ankomst om du vill hyra lakan eller köpa städning av stugan.

I stugan finns toalett och dusch. Stugan har också en veranda.

 

Det finns en lekplats med studsmatta, stor hoppkudde och gungor. Det finns också beachvolleybollplan, grönytor för möjlighet till egna lekar, grillplats vid älven, bad i Klarälven, fiske i ”korvsjön”. Vill ni prova att bada i en riktigt vedeldad bastu vid Klarälvens strand, bokar ni detta i receptionen.

För att boka denna upplevelse ska det vara minst två vuxna och med simkunnighet. Barn under 16 år endast i sällskap med vuxna.

Allt deltagande sker på eget ansvar.

Vid bokningstillfället kan ett personligt avbeställningsskydd tecknas om bokningen gäller ett arrangemang.

Mer information om denna upplevelse får ni från arrangören när ni bokar er upplevelse.

 

Välkommen till äventyr och avkoppling!

Totalt sett 1 underbar partner
3 dygn.
Timmerflotte och bäver i 3 dygn inkl.standardstuga hos Klarälvens camping för 2 vuxna och 2 barn under 16 år.
För två vuxna och två barn under 16 år
Timmerflotte och bäver i 3 dygn inkl.standardstuga hos Klarälvens camping för 2 vuxna och 2 barn under 16 år. Följande utrustning ingår i bäversafarin och timmerflottfärden: timmer, rep, stör, karta, livboj Instruktör, gummibåt eller kanot, paddlar, flytväst, fika och hjälp till transport av fordon. Meddela i receptionen vid ankomst om du vill hyra lakan eller köpa städning av stugan. För att kunna boka denna upplevelse ska det vara minst två vuxna, varav minst en person 18 år eller äldre, per timmerflotte. Simkunnighet hos vuxna. Ungdomar från 16 år räknas som vuxna. Barn 15 år och yngre endast i sällskap med vuxna. Allt deltagande sker på eget ansvar. Mer information om denna upplevelse får ni från arrangören när ni bokar er upplevelse.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3608

149,00
Timmerflotte och Bäver i 3 dygn
8.670:-
kr.149
Totalt: 8.670:- Totalt: