Timmerflotte i 1 dygn

En upplevelse du aldrig glömmer

Timmerflotte i 1 dygn

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 4.740:-
kr.149
Timmerflotte i 1 dygn
Totalt: 4.740:- Totalt:
Payment icons
Timmerflotte i 1 dygn

En unik upplevelse i naturen där ni själva bygger er timmerflotte av stockar och rep.

 

Under ett dygn får ni en liten inblick i flottarlivet. Med hjälp av strömmen flyter ni fram på den mäktiga Klarälven. Var beredda på en tur där naturen själv bjuder på vackra vyer och kanske överraskningar i form av bakvatten och sandbankar.

Ni kombinerar utelivet med en övernattning i stuga på Klarälvens camping.

 

Att bygga och åka timmerflotte är att leva helt och fullt i nuet. Detta är en resa där ni får en liten inblick i livet som flottare.

Det är flera fysiskt krävande moment, men vi tror också att ni kommer att få minnesvärda dagar med familj och vänner.

Det är en upplevelse där naturen regisserar förutsättningarna. Ni spelar huvudrollen, dock utan manus.

 

Sträckan ni kommer att färdas på älven är ca 10 km. Hur lång tid detta tar varierar utifrån aktuella vattennivåer, ett riktmärke är att den effektiva flyttiden ligger på 3 till 5 timmar. Ombord på denna flotten har ni inget skydd mot regn och sol, men vid regn kan ni låna en presenning.

Vi rekommenderar bra regnkläder och solhatt.

 

När ni är på vattnet, använd alltid den medskickade flytvästen. Den är till för er egen säkerhet.

Var också försiktiga när ni badar. All badning sker bakom timmerflotten eller vid sidan om. Med tanke på säkerheten har vi också ett krav på minst två vuxna ombord på varje timmerflotte.

I paketet ni bokat ingår en natt i stuga, instruktör under byggtiden, timmer, rep, flytvästar, livboj, paddlar, stakstör, karta och hjälp med transport av ert fordon. Vid regn får ni också låna en lättviktspresenning.

 

Extrautrustning som kan bokas till: Sänglinne, slutstädning av stuga, kanot under timmerflottfärden, ytterligare natt i stugan.

För att kunna boka denna upplevelse ska det vara minst två vuxna, varav minst en person 18 år eller äldre, per timmerflotte. Simkunnighet hos vuxna. Ungdomar från 16 år räknas som vuxna. Barn 15 år och yngre endast i sällskap med vuxna. Allt deltagande sker på eget ansvar.

 

Ni bor i en liten charmig stuga belägen i anslutning till byggplatsen. På området finns det grillplatser som står till ert förfogande, beachvolleyplan och jättehoppkudde. Ni kan också hyra kanot och göra en tur på Klarälven.

 

Mer information om denna upplevelse får ni från arrangören när ni bokar er upplevelse.

Ett dygn.
Timmerflotte 1 dygn inkl.standardstuga hos Klarälvens camping för 2 vuxna och 2 barn under 16 år.
För två vuxna och två barn under 16 år.
Timmerflotte 1 dygn inkl.standardstuga hos Klarälvens camping för 2 vuxna och 2 barn under 16 år. I paketet ni bokat ingår en natt i stuga, instruktör under byggtiden, timmer, rep, flytvästar, livboj, paddlar, stakstör, karta och hjälp med transport av ert fordon. Vid regn får ni också låna en lättviktspresenning. Extrautrustning som kan bokas till: Sänglinne, slutstädning av stuga, kanot under timmerflottfärden, ytterligare natt i stugan. För att kunna boka denna upplevelse ska det vara minst två vuxna, varav minst en person 18 år eller äldre, per timmerflotte. Simkunnighet hos vuxna. Ungdomar från 16 år räknas som vuxna. Barn 15 år och yngre endast i sällskap med vuxna. Allt deltagande sker på eget ansvar. Mer information om denna upplevelse får ni från arrangören när ni bokar er upplevelse.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

Var kan jag använda mitt värdebevis?
Se flere steder
1 - 4 af 1 resultat(er)