Spännande vegetarisk matvandring

En vegetarisk matresa i Stockholm

Spännande vegetarisk matvandring

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 600:-
kr.149
Spännande vegetarisk matvandring
Totalt: 600:- Totalt:
Payment icons
Spännande vegetarisk matvandring

 

Följ med oss när vi introducerar dig till vegetariska alternativ på denna matvandring i Stockholm, som är fylld av god mat, roliga vibbar och massor av kreativitet. I denna upplevelse färdas du genom stadsdelen Södermalm, där vi besöker restauranger som serverar utsökta vegetariska rätter.

 

I området finns en spännande mix av delikatessbutiker och banbrytande restauranger där de bästa kockarna skapar magi varje dag i veckan.

 

Vi kommer att besöka vegetariska restauranger med några av stadens bästa atmosfärer och ta del av en fest av hälsosam mat. Kom och njut av allt från vegetarisk buffé med inspiration från många olika kulturer, lär dig mer om medvetet ätande, bli hög på utsökt mat och positiva vibbar.
Medan vi utforskar området och dess gröna oaser, kommer vi ta er till några av dem trendigaste vegetariska ställena, men även några av de mest hisnande utsikterna över Stockholm.

 

Den vegetariska matvandringen fokuserar på miljömässig försiktighet samt miljövänlig kost som är bra för både din hälsa och vår jord.

 

 

Denna upplevelse kommer att lämna din mage, dina sinnen och din aura fullständigt tillfredsställda.

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.
För 1 person som vill uppleva en vegetarisk matvandring.
För 1 person som vill uppleva en vegetarisk matvandring.
Upplevelsen gäller för 1 person som älskar mat. Tänk på att boka denna upplevelse minst 24h innan ni vill använda ert presentkort. Vegetarisk matvandring kan bokas måndag och söndag kl 1300. Mötesplats: : Ringvägen 123, 116 61 Stockholm, utanför Bon Magazin. Språk: Engelska eller Svenska Gångavstånd: ca 3 km För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i