Snow Quad Safari
Upplev något nytt i vinter
Snow Quad Safari

 

 

Vill du uppleva något nytt i vinter?

 

Följ då med på ett vinteräventyr med våra Snow Quads i Åres fantastiska natur. Under en timme Snow Quad safari får ni utöver körglädje med dessa maskiner också ta del av den storslagna vildmarken och gemenskapen med övriga deltagare.

Att köra Snow Quad är både enkelt och säkert och våra guider går alltid igenom säkerhet innan vi ger oss iväg.

Man kan låna hjälmar, handskar, overall och kängor.

 

Den som kör maskinen måste ha körkort för bil och den som eventuellt sitter bakom måste vara så pass stor att denna kan hålla runt midjan på den som kör.

1 h + tid för ev. ombyte
Snow Quads safari för 1 till 2 personer
För 1 person
Snow Quads safari för 1 till 2 personer. Den som kör maskinen måste ha körkort för bil och den som eventuellt sitter bakom måste vara så pass stor att denna kan hålla runt midjan på den som kör. Våra Snow Quads och slädar är försäkrade och under färd är den som framför fordonet ansvarig för eventuellt uppkomna skador. Vid en olycka orsakas av den som kör debiteras en självrisk på 10000 kr.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3591

149,00
Snow Quad Safari
790:-
kr.149
Totalt: 790:- Totalt: