Samisk matlagning för två
Samisk matlagning för två

 

På denna upplevelse får vi en riktig resa!

En resa både i tid, i smak och till viss del även i bil.

 

Vi blir upphämtade i Kiruna och färdas till den lilla byn Puoltsa, där vi lagar mat i en traditionell samisk kåta sittandes runt elden.

 

Vi får bland annat prova på att baka det traditionella samiska brödet gáhkku över öppen eld, lära oss att tillreda kött på traditionellt samiskt vis och prova den speciella kaffeosten.

 

Medan vi sitter framför elden handlar samtalen om samisk mat och kultur och vi får veta mer om samernas sätt att förhålla sig till djur och natur.

Ett perfekt tillfälle att ställa sin nyfikenhet av den samiska kulturen!

Totalt sett 1 underbar partner

Ofelas

Kiruna
En dag.
Samisk matlagning för två personer samt transport från Kiruna till Puoltsa
För 2 personer
*Puoltsa, Norbottens Län *Kan bokas från mars till november *Ingår: transfer, mat, guide, kläder *Förkunskaper: inga, men normal fysik

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3663

149,00
Samisk matlagning för två
3.900:-
kr.149
Totalt: 3.900:- Totalt: