Reserouletten
En riktigt spännande överraskningsresa
Reserouletten

 

Vill du vara med om en riktigt spännande och äventyrlig upplevelse? En resa där du släpper kontrollen och låter slumpen avgöra vart det bär av? Kanske har du till och med drömt om att ha en jordglob framför dig, snurra ett par varv, för att sedan slumpmässigt sätta ner fingret och se vart ditt nästa resmål ska bli.

Då är det här definitivt upplevelsen för dig. Här slipper du dessutom att bli yr i bollen på köpet.

Reserouletten fixas nämligen allt det där direkt i datorn. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp och vänta spänt medan rouletten snurrar och ditt nästa resmål väljs ut. Resultatet får du inte direkt, utan det kommer en vecka senare.

Du får välja mellan att flyga från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Malmö Airport. Om du hellre vill flyga från Köpenhamn rekommenderar vi dig att gå in på vår danska hemsida, www.oplevelsegaver.dk, och köpa "rejserouletten" där.

Trots att det är en högst spontan resa du står inför, kan vi i förväg avslöja ett par saker. Resan kommer att gå till en europeisk storstad och inkluderar flyg (tur och retur) och två övernattningar på ett trestjärnigt hotell för två personer. Så du kan åtminstone förbereda dig på ungefär hur mycket packning som ska med.

 

Så släpp loss, våga släppa fram spontaniteten, och snurra rouletten för en upplevelse du sent kommer att glömma!

 

Psst, om du får mersmak när du bokar din resa har du även möjlighet att förlänga och uppgradera turen.

 

 

 

 

Totalt sett 1 underbar partner

Take Offer

København V
2 övernattningar i Europa
Direkt flyg, tur/retur. 1 handbagage max 10 kg per / person (storlek på handbagage kan variera från flygbolag till flygbolag). 3-stjärnigt hotell med eget badrum. 2 övernattningar. Hotell max 30 min från centrum med kollektivtrafik. Flygplatsavgift, bränsleavgift, säkerhetsavgift och bokningsavgifter. Du vet din destination 7 dagar efter din bokning, Massor av äventyr och spänning. Avresa från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter, Malmö Sturup, Observera att du ska välja två avreseorter.
För två äventyrslystna personer.
Avgång minst 21 dagar från bokningstillfället. När du bokar kan du välja ett datum max 6 månader ut i framtiden. Tillägg i högsäsong gäller för maj 2019 samt 15 juli till 15 augusti 2018. Här tillkommer ett tillägg på 250kr per person. Avresa torsdag, fredag och lördag tillkommer ett tillägg på 300kr per person. Det är inte möjligt att resa mellan den 21 december 2018 till den 4 januari 2019. Alla avgångsdatum är baserade på tillgänglighet. En bokning ska alltid vara för 2 personer. En av passagerna måste vara minst 18 år. Det ges inga barnrabatter. Passagerare med fysiska funktionshinder rekommenderas inte att boka en överraskningsresa då resmål och hotell kan variera och inte alltid är lika handikappsanpassade som vi är vana vid i Norden.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3508

149,00
Reserouletten
2.999:-
kr.149
Totalt: 2.999:- Totalt: