Prova på en shapesklass
Ett roligare sätt att träna!
Prova på en shapesklass

 

Ett nytt sätt att träna! Ett roligare sätt att träna! Ett mer kreativt sätt att träna!

 

House of Shapes är en träningsanläggning med funktionell träningsyta, fria vikter, cardioavdelning med crosstrainers, löpband, cyklar och roddmaskiner, samt en avdelning med styrketräningsmaskiner. Vi har också ett rikt utbud av gruppträning, bland annat Core, BodyPump, Functional Training samt en rad olika dansklasser som BalletBar, Hiphop, House och mycket mer.

 

Med denna upplevelse får du och en vän prova en av de populära shapesklasserna.

 

SHAPES FEMININE VIBE

Låt den senaste musiken förvandla dig till den 7:e eller 8:e medlemmen i Pussycat Dolls. Precis som det låter, kommer du gå, stå och må som en katt! Klassen alla snackar om, Jazzfunk så bra som det blir i Sverige… Can´t beat it!

 

SHAPES DANCEHALL

Kom ner till Ragga, Afro, Dancehall! Vi tar dig med på en resa som är bättre än vilket benpass som helst… Och vad är Zumba? Detta är originalet.

 

SHAPES HIP HOP

 

Petter är över 40 och trebarnsfar! Man blir aldrig för gammal för hiphop, eller för gammal för att ha roligt. Dansa till hiphop-musik och känn groovet. Bounce baby Bounce!

 

SHAPES HOUSE

 

Man dansar givetvis till housemusik, och det viktiga är att hitta rätt sväng till musiken. Salsa, stepp, jazz och afro är alla ingredienser i denna underbara soppa, men det är oftast inte så svårt att lära sig stegen. En lekfull dans som uppmanar till freestyle. Och kom ihåg: It ain´t what you do, it´s the way that you do it!

 

Förvänta dig att bli överraskad, både av oss och av dig själv!

 

 

 

Totalt sett 1 underbar partner

House of Shapes

Stockholm
Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.
För 2 person som vill prova på en shapesklass.
För 2 personer som vill prova något nytt.
Du kan när som helst, utan föranmälan, ta en klass i mån av plats på Danskursernas öppna shapesklasser. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3518

149,00
Prova på en shapesklass
400:-
kr.149
Totalt: 400:- Totalt: