Pilot för en dag - Mälardalen
Pilot för en dag - Mälardalen

 

 

Har du alltid drömt om att flyga? Nu har du möjligheten för att leva ut din dröm och få ett smakprov på livet som pilot.

 

Innan take off kommer en erfaren flyginstruktör lära dig om flygningens grundprinciper, introducera dig för det lilla flygplanet och gå igenom instrumenten i cockpiten. 

Därefter taxar du och din instruktör ut till startbanan. Ni gasar för fullt och är snart i luften!

 

Väl uppe i luften kommer tar du igen kontrollen av flygplanet och kommer bli förvånad över hur stabilt flygplanet är. Under er flygning i luften har du kontrollen, men glöm heller ej att titta ut på den fantastiska utsikten!

 

När det väl har blivit dags att landa kontaktar du trafikledningen, drar ner på motorvarvet och styr mot landningsbanan.

Snart är ni på marken igen och flygningen är slut för denna gången. Men vem vet? Kanske har detta inspirerat dig till att ta flygcertifikat?

Totalt sett 1 underbar partner

Flygupplevelse Sverige AB

Västerås
Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.
Upplevelsen Pilot för en dag tar ca 1h och 30 min varav ca 40 min flygtid.
Till alla som har drömt om att flyga.
*Upplevelsen tar ca 1h och 30 min varav ca 40 min flygtid. *Bekväm klädsel och lågklackade skor *Solskyddsfaktor bör tas med på sommaren. *En liten vattenflaska med kallt vatten och solglasögon rekommenderas året runt. *Du flyger från Stockholm Västerås flygplats *Minimiålder är 14 år (för att ta ett flygcertifikat är minimiåldern 16 år), minimilängd är 1,40 m och en maxvikt på 110kg. *Giltig legitimation medtages. *Var i god form och frisk. *Intag av alkohol rekommenderas ej 24h innan flygning.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3666

149,00
Pilot för en dag - Mälardalen
3.495:-
kr.149
Totalt: 3.495:- Totalt: