Övernattning på The Winery Hotel
Övernattning på The Winery Hotel

 

Är du sugen på en riktigt trevlig vinupplevelse, men har inte tiden att åka en vecka till Toscana? Då kan vi absolut rekommendera The Winery Hotel, som ligger i Solna precis utanför Stockholm.  En helt perfekt möjlighet att kombinera en mysig hotellnatt med vin!

 

Här gör man sitt eget vin, på precis samma sätt som på vingårdar. Druvorna importeras från Toscana och genomgår sedan hela processen på vineriet, från druva till färdigt vin. Under vår vistelse får vi självklart en guidad tur där vi får se tillverkningsprocessen. Den som vill kan också passa på att prova den färdiga produkten!

 

Kanske njuter vi sedan av ett glas till i vinbaren med en härlig rustik känsla, eller tar ett dopp i hotellets takpool med utsikt över både den vackra närliggande naturen och storstadens puls? Vill vi ha något att äta erbjuder hotellets restaurang, Terreno Deli, flera goda maträtter med inspiration från både Toscana och Sverige.

 

När orken tar slut kan vi sedan njuta av de sköna sängarna i vårt rum och drömma om det goda vinet. Utvilade kan vi sedan gå ner till frukostmatsalen och njuta av en god frukostbuffé, som är inkluderad i resans pris.

 

Tiden flyger snabbt förbi och vårt besök närmar sig sitt slut. Med härliga minnen i bagaget checkar vi ut och tänker på nästa gång vi kommer tillbaka.

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum
En övernattning för två i dubbelrum inkl frukost och guidad tur i vineriet
För två personer
En övernattning för två i dubbelrum inkl frukost och guidad tur i vineriet och provsmakning av eget vin.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3618

149,00
Övernattning på The Winery Hotel
1.550:-
kr.149
Totalt: 1.550:- Totalt: