Norrskensäventyr
Norrskensäventyr i Åre
Norrskensäventyr

 

Följ med på ett äventyr ut i natten och spana efter norrsken.

 

Med snöskor på fötterna och i pannlampornas sken vandrar vi ut i ett fantastiskt snölandskap där snötyngda granar ger en ny dimension av fjället.

Vi gör upp en eld, sitter på en varm renfäll och kokar kaffe under den sagolika stjärnhimlen.

 

Vi utgår från Bergsstugan vid Fröå gruva där vi först genomgår naturfenomenet Aurora Borealis och hur man bäst fångar norrskenet på bild.

Tillsammans vandrar i sedan ut i natten på ett storslaget äventyr med naturen som huvudroll.

Senare serveras en god kvällsfika.

Totalt sett 2 platser
Ca 2,5 timmar + transport
Norrskensäventyr med enklare snövandring (max 2km) med chans att uppleva norrskenet. Guide som berättar om norrsken, samt hur man bäst fotograferar detta naturfenomen. En fika ingår i priset.
För 1 person
Norrskensäventyr med enklare snövandring (max 2km) med chans att uppleva norrskenet. Guide som berättar om norrsken, samt hur man bäst fotograferar detta naturfenomen. En fika ingår i priset. Åldersgräns: Från 12 år. Personlig utrustning: Varma kläder efter väder och stabila skor. Transport ingår. Medtag gärna egen kamera.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3600

149,00
Norrskensäventyr
990:-
kr.149
Totalt: 990:- Totalt: