Närkontakt med renarna
Ett oförglömligt vinteräventyr
Närkontakt med renarna

 

Ett fantastiskt äventyr i Södra Årefjällen där vi klappar och matar renarna direkt ur handen.

 

I denna upplevelse ingår förutom mötet med renarna även snöskovandring, kasta lasso, göra upp en eld och avnjuta en härlig fika i eldenssken.

 

Det finns också möjlighet att provsmaka några lokalproducerad traditionell samiska delikatesser.

 

Ni blir hämtade i vår minibuss där vi åker till vår utgångspunkt i Södra Årefjällen där vi vandrar en sträcka med snöskor på ca 1 km. (små barn blir dragna i pulka av föräldrarna).

När vi är framme vid hägnet kommer vi att mata renarna med renlav direkt ur handen vi kommer också att prova att kasta med lasso. Vi kommer att göra upp en eld och avnjuta en fika i den vackra naturen.

 

Totalt sett 2 platser
Ca 3 timmar inkl. transport
Ett vinteräventyr för familjen, 2 vuxna + 2 barn
Ett vinteräventyr för familjen, 2 vuxna + 2 barn
Upplevelsen gäller för 2 vuxna + 2 barn. Kläder som passar vädret, stabila skor och gärna egen kamera Enklare snöskovandring med guide, renmatning, prova på lasso på renhorn, lär er göra upp eld och fika, transport ingår. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se. Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3561

149,00
Närkontakt med renarna
3.965:-
kr.149
Totalt: 3.965:- Totalt: