Matvandring i Göteborg
Lär dig mer om Göteborgs mathistoria!

 

Har du ett intresse för mat och dess historia? Då har du kommit rätt!

 

Matvandringen i Göteborg tar dig med på en spännande tur med intressant fakta om Göteborgs mathistoria.Här får du smaka på härliga delikatesser som har funnits i Göterborgstrakten från den tid staden grundades fram till idag.

 

Matvandringen pågår i 2 timmar och börjar vid Kopparmärra mitt i Göteborgs centrum och sträcker sig ca 3,5 km runt om staden som slutligen avrundas utanför Skansen Kronan.

 

Denna upplevelse är en perfekt aptitretare innan en eventuell middag, då smakproverna är i jämförelse till en rejäl förrätt.

Vi rekommenderar att inte komma helt vrålhungriga för att få den bästa upplevelsen.

 

Det här är en perfekt present till den som är matintresserad och vill veta mer om Göteborgs mathistoria, eller om man kanske bara vill ha en trevlig upplevelse med sina vänner!

Ca 2 timmar.
En matvandring i Göteborg för två
En matvandring i Göteborg för två.
Samling vid Kopparrmärra. Slutar utanför Skansen Kronan Längd: 3,5 km Avbokningar senast 7 dagar innan genomförandet.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3733

149,00
Matvandring i Göteborg
680:-
kr.149
Totalt: 680:- Totalt: