Matlagningskurs
Lär dig laga dina favoriträtter!
Matlagningskurs

 

Vi är många som drömt om den där perfekta rätten på favoritrestaurangen. Handgjord pasta från grunden. Egenstoppad korv. Vegetarisk mat som smakar gudomligt.

 

I många fall har drömmen bara kunnat förverkligas genom att gå ut på restaurang och äta, medan vi nöjer oss med vår ketchupbaserade köttfärssås hemma. Det vill vi på Go Dream, tillsammans med de duktiga kockarna på Henriks Matbod ändra på!

 

Med denna upplevelse kan du välja mellan flera olika typer av mat och lära dig laga rätter du bara tidigare drömt om att göra själv.

 

Presentkortet är giltigt för nedanstående upplevelser: 

 

Club sandwich-kurs

Lär dig hur du kan förbättra den klassiska mackan som när den görs rätt kan smaka helt gudomligt! Vi lär oss göra flera olika fyllningar, däribland med kött, fisk och vegetariskt. 

 

Korvkurs

Vi gör korv från grunden! Du bestämmer själv vilken typ av kött du vill använda, eller ifall du vill göra korven vegetarisk. 

 

Pastakurs

Vi gör vår egen pasta från grunden och lär oss att blanchera flera olika grönsaker. Till detta får vi välja ifall vi vill använda kött eller vegetariskt/veganskt alternativ.

 

Vegansk kurs

Vi lär oss laga vegansk mat från grunden.

 

Vegetarisk kurs

Vill du lära dig att laga mer vegetarisk mat? Kanske byta ut köttbiten mot en halloumi? På denna kurs får vi lära oss hur vi lagar vegetarisk mat!

 

Wokkurs

Vet du hur man bäst hanterar en wokpanna? Om inte, så vill vi gärna lära er detta! Ni väljer vilken typ av kött/vegetarisk/vegansk wok ni vill laga och vi visar er hur man gör det på bästa sätt!

 

Wrapskurs

Vi lär oss laga wraps från grunden. Till detta lär vi oss recept på olika såser som passar perfekt till detta och upptäcker nya smakkombinationer!

 

Alla kurserna varar i mellan 1,5 till 2 timmar och innefattar förutom ovanstående även tips om hur man bäst hanterar knivar samt hur man bygger upp sitt kök på bästa och mest ekonomiska sätt. 

 

OBS! För tillfället är denna upplevelse inte tillgänglig för bokning på grund av sjukdom. 

Kontakta kundservice för mer information på telefonnummer: 08-52 50 24 06 eller på e-mail: info@godream.com

Alla kurserna varar i mellan 1,5 till 2 timmar
För 1 personer som vill lära sig att laga sina favoriträtter du kan välja följade kurser: Club sandwich, Korvkurs, Pastakurs, Vegansk kurs, Vegetarisk kurs, Wokkurs eller Wrapskurs
För 1 personer som vill lära sig att laga sina favoriträtter
Upplevelsen gäller för 1 person som vill bli mästare i köket. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3617

149,00
Bortlagen produkt