MATKURS – FINE DINING

Lär dig av proffsen – laga en riktig gourmetmiddag

MATKURS – FINE DINING

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 2.640:-
kr.149
MATKURS – FINE DINING
Totalt: 2.640:- Totalt:
Payment icons
MATKURS – FINE DINING

 

Upplevelsen Trerätters middag – Fine Dining är den perfekta presenten till den matglade och nyfikne vän som inte kan få nog av nya kunskaper i köket.

 

I den här upplevelsen, som kan formas för allt ifrån 1 person, och upp till hela 75 personer, välkomnas ni till Henriks Matbods splitternya lokaler utrustade med toppmoderna kök med senaste tekniken inom ugnar, hällar och vinkylare.

I köket finns såklart även Henriks Matbods duktiga kockar, med såväl lång erfarenhet som de senaste påfunden och nyheterna inom kockvärlden.

 

I matkursen guidas ni genom både grundliga och detaljerade kunskaper som en riktigt duktig kock bör känna till. Det handlar exempelvis om hur man hanterar redskap såsom knivar på rätt sätt, hur de bäst förvaras, hur man kan arbeta så strukturerat som möjligt för att hålla ordning och reda i köket där hemma, och hur man ska kunna nå sina mål inom matlagning.

 

Ni tillbringar ungefär sex timmar tillsammans med de proffsiga kockarna, och under tiden lär lagar ni en trerätters middag på riktigt fina råvaror och med ett utsökt slutresultat. Så kallad fine dining, som kockarna och gourmanderna uttrycker det.

De olika rätterna varierar från gång till gång, efter säsong samt kockarnas tycke och smak.

Ni har även möjlighet att komma med önskemål om tema eller rätter till middagen, för att skräddarsy upplevelsen efter just era behov.

Även om rätterna som tillagas varierar, är en sak säker – kockarna kommer att ta hand om er på ett pedagogiskt och lärorikt sätt och berika er med varma upplevelser som kommer styrka kärleken till såväl matlagningen som till gänget som upplever detta tillsammans.

ca 2,5 timmar.
En matlagningskurs i fine dining för en person
För en person som vill bli mästare i köket.
En matlagningskurs i fine dining för en person. Finns Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i