Maskeradlådan
Maskeradlådan

 

Vill du arrangera en lyckad fest?

Kanske få folk att leva sig in i nya roller?

Med upplevelsen Maskeradlådan har du nu möjlighet till detta, utan att behöva lägga tid på att springa runt i butiker och leta efter den perfekta outfiten till dig och alla andra.

 

Du får en låda hemskickad med utklädnaderna till mellan fyra och elva personer, beroende på hur många ni har tänkt bli på festen.

Lådan innehåller allt från peruker, lösskägg och glasögon till jackor och mantlar.

 

Det är anpassat så att kläderna oftast passar alla kroppsformer, kön och åldrar.

Paketet innehåller en blandning av nyproducerade kläder samt äldre vintagevarianter för att upplevelsen ska bli så unik som möjligt.

Efter det att din lyckade fest avslutats skickar du igen tillbaka paketet med dem medföljande fraktsedeln. 

Totalt sett 1 underbar partner
Maskeradlåda till 4 till 11 personer. Lådan innehåller allt från peruker, lösskägg och glasögon till jackor och mantlar.
Alla som vill ha en lyckad fest.
Efter festen ska lådan skickat tillbaka med medföljd fraktsedel. I priset ingår frakt-, tillbakafrakt- och tvättkostnad. Innehållet i lådan är specialtillverkat efter antal personer och önskemål med en personlig prägel, så öppet köp gäller inte.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3674

149,00
Maskeradlådan
2.740:-
kr.149
Totalt: 2.740:- Totalt: