LABBKURS I KÖKET

Matkursen för dig som vill laborera mer i köket

LABBKURS I KÖKET

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 2.165:-
kr.149
LABBKURS I KÖKET
Totalt: 2.165:- Totalt:
Payment icons
LABBKURS I KÖKET

GO DREAM och Henriks Matbod välkomnar dig själv, kompisen, kollegan, föräldern eller kanske din partner till en riktigt spännande upplevelse – nämligen en labbkurs i köket! Tänk dig nya kombinationer av smaker och ingredienser à la den världskända danska restaurangen Noma.

 

I den här upplevelsen visar Henriks Matbods kompetenta kockar hur du kan ta dina kunskaper i köket till en helt ny nivå, nämligen genom att laborera och hitta nya smaker som gifter sig utmärkt tillsammans. 

 

Kanske har du funderat på hur det blir om man blandar sura smaker med beska?

Hur skiljer sig smaken på en mogen jordgubbe från en omogen?

Vad händer med smaken om man lägger de gröna jordgubbarna i lag? Och vilka livsmedel eller maträtter passar det i så fall till?

 

Dessa frågetecken, eller vad ni kan tänkas undra över eller vilja laborera med, får ni svar på och möjlighet att på riktigt undersöka, med en labbkurs i köket hos Henriks Matbod.

 

Kursen ges för 1-12 personer, så du kan välja att erhålla ny kunskap bara till dig själv, eller att dela den med familjen, kompisgänget, kollegorna, fotbollslaget eller kanske skolklassen. Dessutom skräddarsys kursen efter era behov och vad ni kan tänkas vilja laborera med.

Det kan vara allt ifrån råvaror till smaker och olika teman eller typer av kök man vill utvecklas inom, det är nästan bara fantasin som sätter begränsningarna för vad som är möjligt.

Allt detta förbereder ni tillsammans med Henriks Matbod strax innan besöket / vid bokning av kursen.

 

Vad väntar ni på? Köp upplevelsen i dag för en dag med laborerande och experimenterande i smakernas värld som ni sent kommer att glömma.

ca 2,5 timmar.
En labbkurs i köket för en person
För en person som vill prova något nytt
En labbkurs i köket för en person. Stockholm, Göteborg , Malmö och Uppsala

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i