+2 miljoner har testat våra upplevelser

Kvällskörning på Snow Quad

Se Åre i mörkret.

Kvällskörning på Snow Quad

Omkring Kvällskörning på Snow Quad

 

På våra kvällsturer på Snow Quads är garanterat ett äventyr utöver det vanliga. Ett äventyr på kvällen där du får uppleva en ny dimension av naturen och vildmarken. Tidigt på säsongen, fram till slutet av januari går våra kvällsturer i mörker, men ju längre säsongen går blir det ljusare och ljusare på kvällarna. Förhoppningsvis får ni chansen att se en skymt av norrskenet. Vi stannar och tar en vildmarksfika längs turen.

 

Att köra Snow Quad är både enkelt och säkert och våra guider går alltid igenom säkerhet innan vi ger oss iväg. Man kan låna hjälmar, handskar, overall och kängor.

 

Den som kör måste ha körkort för bil och den som eventuellt sitter bakom måste vara så pass stor att denna kan hålla runt midjan på den som kör.

Var kan jag använda mitt värdebevis?

Totalt sett 2 underbara partners
Visa på kartan

bra att veta

Varaktighet:
1,5 h + tid för ev. ombyte
Inklusive:
En kvällsturer på Snow Quads för 1 till 2 personer
Gäller för:
För 1 person
Viktig info:
En kvällsturer på Snow Quads för 1 till 2 personer Den som kör maskinen måste ha körkort för bil och den som eventuellt sitter bakom måste vara så pass stor att denna kan hålla runt midjan på den som kör. Våra Snow Quads och slädar är försäkrade och under färd är den som framför fordonet ansvarig för eventuellt uppkomna skador. Vid en olycka orsakas av den som kör debiteras en självrisk på 10000 kr.

Tidigare recensioner

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Välj
Totalt: 990:-
kr.149
Kvällskörning på Snow Quad
Totalt: 990:- Totalt:
bottom: 140,