Isskulptering i Åre
Skapa ett unikt konstverk i is
Isskulptering i Åre

 

Att skulptera i is är en fantastisk upplevelse där du ges utlopp för den kreativa och skapade sidan inom dig.

 

Is är ett levande och mycket tacksamt material att arbeta med och den is vi använder är helt kristallklar vilket innebär att blocket är väldigt vackert. Det är du som fulländar isblocket då det bearbetas till ett vackert konstverk.

 

I denna upplevelse får ni ett komplett kit som innehåller ett mindre isblock till träning och ett större isblock till ditt konstverk, olika verktyg och ett renskinn samt belysning för att färgsätta konstverket i olika färger.

 

Under denna upplevelse finns alltid en guide på plats som ger dig tips och tricks samt håller igång elden där vi kokar kaffe och varm choklad.

 

På ett kit kan man maximalt vara två personer som delar isblock och verktyg.

Totalt sett 1 underbar partner
Ca 90 min
Isskulptering med guide max 2 personer per isblock.
För 2 personer som vill ge utlopp för sin kreativa sida.
Upplevelsen gäller för 2 person som vill prova på isskulptering. Ha på dig varma kläder, handskar och mössa. Tänk på att verktygen är vassa så vi rekommenderar en ålder från ca 10 år. Vi bjuder på varm dryck (kaffe & Choklad). Skoteroverall och varma stövlar finns att hyra, ange storlek på resp. plagg vid bokning. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se. Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3560

149,00
Isskulptering i Åre
990:-
kr.149
Totalt: 990:- Totalt: