Höghöjdsbana i Göteborg

 

 

Upplev skogen från ett helt nytt perspektiv!

 

Älskar du känslan när adrenalinet pumpar genom din kropp? När du klättrar över hinder och går på lina på höghöjdsbanan High Adventure i Partille är det bara att titta ner mot marken, så kommer känslan direkt!

 

Med den här upplevelsen får du möjlighet att utmana dig själv. Under tre timmar får du klättra runt längs höghöjdsbanan, som finns i tre olika svårighetsgrader för att passa just din våghalsighet.

 

Den gröna banan erbjuder lite lägre höjder, mellan 3-7 meter. Här kan alla över 12 år vara med och klättra. Känner du för att utmana dig lite mer, finns även den blå och den röda banan, som når höjder på 10 respektive 18 meter!

 

På alla tre banorna finns det dessutom linbanor, där vi får flyga i snabb fart mellan de olika träden. Självklart tas säkerheten på högsta allvar, och du är alltid fastspänd ifall du skulle råka ta ett felsteg!

 

Vi vill också passa på att varna att banan är beroendeframkallande! Kommer du hit en gång lär du troligtvis komma tillbaka igen flera gånger i framtiden!

180
Tre timmars kättring i parken inklusive instruktionen som tar ca 20 min.
Upplevelsen gäller för 2 person som vill ut på ett hisnade äventyr.
Man måste ha fyllt 12 år och vara minst 150 cm lång för att få klättra. Ungdomar mellan 12- 14 år får klättra den gröna och blå banan. Vuxna över 15 år och 160 cm får klättra alla banor. Alla under 18 år måste ha målsmans tillåtelse för att få klättra. Deltagarvillkoren ska skrivas under av målsman och tas med till parken för att lämnas in till personalen. Personer som är påverkade av alkohol och droger avisas Max vikt 120 kg Parken stänger endast vid extra kraftiga vindar eller åskoväder. Om parken stängs pga. vädret bokas biljetten om till ett annat datum, utan extra kostnad. Ni kan läsa parkensregler här : http://high-adventure.se/sakerhet/regler/

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3627

149,00
Höghöjdsbana i Göteborg
910:-
kr.149
Totalt: 910:- Totalt: