Historisk vistelse i Berlin

Berlin är om något en kultur och upplevelsestad i Europa. Staden har varit i centrum för många historier och tumult som kan ses och märkas när man går igenom stadens gator. Som tur är Berlin idag ett ganska fridfullt och idylliskt ställe att spendera en minisemester och dessutom med otroligt många sevärdheter att uppleva!

Ta med dig en lyckligt lottad vän till den vackra storstaden och se Brandenburger Tor, Tiergarten park och Kurürstendamm för att nämna ett par stycken. Staden har mycket mera att erbjuda så det är bara att komma ut och uppleva den!

 

Så fungerar det:

Bokningssidan fungerar precis som de bokningssidor du känner till i förväg. Urvalet av hotell är dynamiskt och ändrar sig från dag till dag. Detta presentkort gäller till en övernattning för 2 personer på ett flertal hotell i Berlin, men också till resten av världen. Hotellet bokas när mottagaren inlöser presentkortet.

 

Presentkortet är superlätt att inlösa:

1.      Efter du har tryckt på ”Har du ett presentkort?” överst till vänster på sidan ska du endast fylla i presentkortets ID-nummer och aktiveringskod.

2.      Härefter vill du bli skickad vidare till vår bokningssida.

3.      Efter du hittat ditt önskade hotell klickar du dig vidare på sidan och bokar det utan extra kostnader.

4.      När din bokning är färdig mottager du en bekräftelse på den e-mail du skrivit in vid inlösningen.


Ha en trevlig resa!

 

Detta presentkort kan användas på flera hotell i hela världen.

Antalet övernattningar är vägledande och är beroende av var enkelt hotells utbudspriser som varierar efter hotellets standard, säsong och veckodagarna du önskar att boka. 

Totalt sett 50 platser
1 natt
1 natt på ett av flera tusentals hotell. Alla hotell har 3-5 stjärnor och inkluderar frukost.
För 2 personer
Presentkortet är superlätt att inlösa: 1. Efter du har tryckt på ”Har du ett presentkort?” överst till vänster på sidan ska du endast fylla i presentkortets ID-nummer och aktiveringskod. 2. Härefter vill du bli skickad vidare till vår bokningssida. 3. Efter du hittat ditt önskade hotell klickar du dig vidare på sidan och bokar det utan extra kostnader. 4. När din bokning är färdig mottager du en bekräftelse på den e-mail du skrivit in vid inlösningen. Ha en trevlig resa! Detta presentkort kan användas på flera hotell i hela världen. Antalet övernattningar är vägledande och är beroende av var enkelt hotells utbudspriser som varierar efter hotellets standard, säsong och veckodagarna du önskar att boka.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3969

149,00
Historisk vistelse i Berlin
999:-
kr.149
Totalt: 999:- Totalt: