+2 miljoner har testat våra upplevelser

Helikoptertur

Upplev Skåne från ovan

Omkring Helikoptertur

 

 

Att flyga i en helikopter är en helt speciell känsla. Ljudet från propellern blandat med den hisnande panoramautsikten ger en ganska speciell ro i själen.

 

Bli upplyft och se allt ovanifrån på en vacker 10 till 12 minuters helikoptertur över Skåne. Njut utsikten över de vackra landskapen med marker, vägar och städer under dig och samtidigt komma nära himlen – med den här helikopterturen får du möjlighet att uppleva världen i ett nytt perspektiv.

 

En flygtur i en helikopter är ett helt unikt sätt att transportera sig på. Där du efter en kort tur över startbanan plötsligt befinner dig högt uppe i luften. Du kommer bli överraskad över hur manövreringsbar en helikopter egentligen är och hur spännande och roligt det är att flyga i den. 

 

Verkligen en upplyftande upplevelse!

 

Prova själv eller ge ett presentkort på en helikoptertur i födelsedagspresent, till bröllop eller i julklapp till din pappa, mamma, flickvän eller pojkvän.

bra att veta

Varaktighet:
10 minuter
Inklusive:
10 minuters flygning med en Robinson 44 helikopter. Helikoptern flyger med 3 presentkortsmottagare åt gången utöver piloten
Gäller för:
Upplevelsen gäller för 1 person som vill ut på ett äventyr. Max vikt 95 kg och den samlade vikten på helikoptern är dock max 240 kg. Åldersgräns 10 år
Viktig info:
- Berusande person vill bli avista. - Helikoptern flyger med 3 presentkortsmottagare åt gången utöver piloten - Det tas förbehåll för väder och teknik

Tidigare recensioner

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 899:-
kr.149
Helikoptertur
Totalt: 899:- Totalt:
bottom: 140,