Gourmetburgerkurs för 1

Lär dig göra världens bästa burgare

Gourmetburgerkurs för 1

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 1.130:-
kr.149
Gourmetburgerkurs för 1
Totalt: 1.130:- Totalt:
Payment icons
Gourmetburgerkurs för 1

 

Vill du lära dig hur man tillagar en riktigt saftig hamburgare? En sån som verkligen sticker ut ur burgarmängden och får dig att drömma dig bort när du tuggar i den? Då ska du ta tillfället i akt. Nu har vi nämligen en upplevelse som kan lära dig att laga burgare som tar dig till burgarhimlen. På Henriks Matbod är man nämligen riktiga proffs på det här, och kanske det bästa är att de duktiga kockarna inte bara vill hålla de utsökta hamburgarhemligheterna för sig själva, utan även dela med sig av dem.

 

Därför kan just du lära dig att laga gourmetburgers med en kurs från Henriks Matbod. Här pressas det burgare, snackas om hur man hittar den bästa färsen, vilket bröd som ger den rätta fluffigheten och vilka tillbehör som tillför det där lilla extra. Allt för att finna den rätta kombinationen som skapar en riktig gourmetburgare.

 

Gourmetburger är upplevelsen för sambon, kompisen, kollegan eller föräldern som vill ta sina matlagningskunskaper till en helt ny nivå. Och självklart är det en perfekt present till alla burgarälskare där ute.

 

Vi vet att det finns många av er!

 

 

 

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.
För 1 person som vill lära sig att göra världens bästa burgare.
För 1 person som älskar burgare
För 1 person som vill lära sig att göra världens bästa burgare. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i