Gastronomisk sommarvandring i Åre
Vandring i fantastisk fjällmiljö.
Gastronomisk sommarvandring i Åre

 

 

Med denna upplevelse får du en fantastisk vandring i fjällmiljö och uppleva ett rike fyllt av smaker och dofter där alla sinnen kommer att tillfredsställas.

 

Under vår vandring stannar vi på fyra olika platser där vi har olika tema och bjuds på lokala läckerheter såsom lokalproducerade ostar, charkprodukter, drycker samt slutligen lokalrostat kaffe från Åre kafferosteri och choklad från Åre Chokladfabrik.

 

De råvaror det bjuds på under vandringen varierar något under säsongen men gemensamt är att våra guider alltid berättar en intressant historia om såväl produkterna vi äter som de lokala producenter som förädlat dem.

 

Vi erbjuder två turer där vi startar vid Buustamons fjällgård som är mest alpin terräng och en som startar vid Fjällgården där delar av skogslandskap men stundtals även alpin terräng.

Totalt sett 2 platser
ca 3 h.
En matvandring i fantastisk fjällmiljö.
För 1 personer som vill ha ett matäventyr.
Upplevelsen gäller för 1 person som vill uppleva en matvandring i fantastisk fjällmiljö. Kläder som passar vädret, stabila skor och gärna en vattenflaska. Möjlighet finns att låna regn ponchos, vandringsstavar och vattenflaska (säg i sådant fall till någon dag innan) För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se. Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3529

149,00
Gastronomisk sommarvandring i Åre
890:-
kr.149
Totalt: 890:- Totalt: