Gastronomisk sommarvandring i Åre

Vandring i fantastisk fjällmiljö.

Gastronomisk sommarvandring i Åre

Lagerstatus: På lager

149,00
Välj
Totalt: 890:-
kr.149
Gastronomisk sommarvandring i Åre
Totalt: 890:- Totalt:
Payment icons
Gastronomisk sommarvandring i Åre

 

 

Med denna upplevelse får du en fantastisk vandring i fjällmiljö och uppleva ett rike fyllt av smaker och dofter där alla sinnen kommer att tillfredsställas.

 

Under vår vandring stannar vi på fyra olika platser där vi har olika tema och bjuds på lokala läckerheter såsom lokalproducerade ostar, charkprodukter, drycker samt slutligen lokalrostat kaffe från Åre kafferosteri och choklad från Åre Chokladfabrik.

 

De råvaror det bjuds på under vandringen varierar något under säsongen men gemensamt är att våra guider alltid berättar en intressant historia om såväl produkterna vi äter som de lokala producenter som förädlat dem.

 

Vi erbjuder två turer där vi startar vid Buustamons fjällgård som är mest alpin terräng och en som startar vid Fjällgården där delar av skogslandskap men stundtals även alpin terräng.

ca 3 h.
En matvandring i fantastisk fjällmiljö.
För 1 personer som vill ha ett matäventyr.
Upplevelsen gäller för 1 person som vill uppleva en matvandring i fantastisk fjällmiljö. Kläder som passar vädret, stabila skor och gärna en vattenflaska. Möjlighet finns att låna regn ponchos, vandringsstavar och vattenflaska (säg i sådant fall till någon dag innan) För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se. Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

Var kan jag använda mitt värdebevis?
Se flere steder
1 - 4 af 1 resultat(er)