Fröå Gruva-familjeäventyr

Ta med familjen med ut på ett gruväventyr! Följ med på en guidad vandring där vi förflyttar oss tillbaka i tiden och får uppleva Fröå Gruvas intressanta historia och kultur tillsammans med “Gruv-Emil”. Det här är en familjeanpassad aktivitet som börjar med en tur på fyrhjuling som sedan tar ner er i Fröå Gruva där ni blir guidade i ca 1 km som sedan avslutas med en enklare fika. Vandringen pågår i ca 2 timmar där ni får följa med under en dag i ”Gruv Emils” liv, som för första gången ska få gå ner i gruvschaktet och börja jobba. Turen ger en lärorik inblick i hur livet och kulturen i gruvan kunde se ut år 1841. Vi rekommenderar att bära oömma kläder och stabila skor men även handskar och regnjacka om så önskas. Detta gruväventyr är en perfekt aktivitet för er som vill göra något intressant och spännande med hela familjen där alla kan vara med. Det kommer garanterat att bli en minnesvärd upplevelse som barnen kommer prata om länge!

Totalt sett 1 underbar partner

Åre Nature Adventures

Åre
Fröå Gruva – familjeäventyr vara ca 2 h
Fröå Gruva – familjeäventyr vara ca 2 h med fika och guide.
Denna upplevelse är för 2 vuxna + 2 barn
Vi möts vid Carinas krog i Åre Denna upplevelse är för 2 vuxna + 2 barn Ni körs till gruvan på fyrhjuling den guidade turen i gruvan är 1 km och avslutas med fika. Köraren av fyrhjuling måste ha ett giltigt körkort. Bokning av denna upplevelse görs via Åre Nature Adventures. Tänk på att ha oömma kläder och stabila skor.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3772

149,00
Fröå Gruva-familjeäventyr
1.990:-
kr.149
Totalt: 1.990:- Totalt: