Fisketur på Åresjön
En upplevelse för hela familjen
Fisketur på Åresjön

 

Följ med på en guidad fisketur på jakt efter de skygga öringarna och rödingarna.

 

Den fisk vi fångar hjälper vi er naturligtvis att rensa och efter turen röker vi den efter ett hemligt jämtländskt recept. Vår erfarna guide tar er med till de platser där öring och röding brukar nappa och vi använder bete och utrustning som är bäst för säsongen.

 

Låt denna fisketur bli en upplevelse för alla sinnen och passa på att se Åre från en annan sida. Detta är en tur som alla kan vara med på, och vi fiskar oftast med två spön och turas om i båten.

 

Varför inte boka en kvällstur för barnen? Vi garanterar semesterns mest uppskattade barnpassning.

 

Fisket sker så ekologisk som möjligt och med hänsyn till rådande fiskebestämmelser. Vi tar inte upp mer fisk än vad som kan tillagas i anslutning till turen. Turen tar ca 2 timmar och rökning av fångsten ca 30–45 min, ta gärna med eget fika eller matsäck.

Totalt sett 1 underbar partner
Ca 2 timmar i båten och 30–45 min för rökning av fångst.
En fantastisk fisketur för familjen. Gäller för 3 vuxna eller 2 vuxna + 2 barn.
I båten ryms förutom guiden antingen 3 vuxna eller 2 vuxna och två barn.
I båten ryms förutom guiden antingen 3 vuxna eller 2 vuxna och två barn. Kläder som passar vädret. Rekommenderas från 4-5 år. Samling vid Åre hamn, ca 300 m öster om Holiday Club, vid seglarklubbens brygga. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se. Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3562

149,00
Fisketur på Åresjön
1.990:-
kr.149
Totalt: 1.990:- Totalt: