Inaktiv - En svensk ölupplevelse

Upplev en smakrik ölvandring

Inaktiv - En svensk ölupplevelse

Lagerstatus: På lager

149,00
Bortlagen produkt
Payment icons
Inaktiv - En svensk ölupplevelse

 

Bryggning av öl har en lång historia i Sverige. Fram till 1980-talet var det mest en fråga om tre stora bryggerier: Pripps, Spendrups och Falcon. Men någon gång under det senaste decenniet har en ny generation av små mikrobryggerier börjat dyka upp som erbjuder konsumenterna ett större urval och har tagit svensk öl till högsta internationell kvalitetsnivå.

 

I denna upplevelsen kommer vi guida dig till ett av dom bästa och trendigaste mikrobryggerierna, där vi introducera till det bästa inom svenskt öl och hantverk.

 


Så kom och njut av några av de finaste ölen i Skandinavien, producerade med omsorgsfullt odlad bryggjäst. Vår bryggmästare kommer inte bara ge dig en utsökt ölupplevelse, han kommer också visa olika dryck- och serveringstekniker.

 

Vi garanterar dig en perfekt start på kvällen med denna svenska ölupplevelse!

 

 

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.
För 1 person som vill få en inblick i svensk öltradition.
För 1 person som älskar öl.
Upplevelsen gäller för 1 person som älskar öl. Minimum två deltagare. Tänk på att boka denna upplevelse minst 24h innan ni vill använda ert presentkort. Ölvandring kan bokas tisdag, onsdag och torsdag kl 1800. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i