Dykkurs
En upplevelse du aldrig glömmer
Dykkurs

 

Det finns inget som är så avkopplande som att dyka ner i havet. Alla ljud tystnar, och du hör nästan bara din egen andning.

Vad du än hade på tankarna tidigare känns det helt plötsligt världsligt, när du är ett med naturen. 

 

Låter det spännande?

Då tycker vi absolut att du ska prova på att dyka! Tillsammans med TEAM DIVERS i Järfälla upptäcker vi hur annorlunda livet under vattnet är – trots att jorden är täckt till två tredjedelar av vatten finns det fortfarande många outforskade platser – vi vet mer om månen än vi gör om havsbottnen!

 

På PADI Open Water Diver Referral-kursen får vi all kunskap vi kan önska om dykning. Efter kurstillfällena är vi nästan färdiga dykare – det enda vi behöver för att bli certifierade är ett dyk i havet, därefter har du en dyklicens och får dyka världen över!

 

Låt din innersta dröm bli till verklighet och prova på att dyka!

Grundkurs PADI open diver water referral
Alla som har drömt om dyka
Från 10 år fyllda kan man bli certifierad PADI-dykare. All dykutrustning ingår som lån på Team Divers dykutbildningar.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3693

149,00
Dykkurs
3.050:-
kr.149
Totalt: 3.050:- Totalt: