Chic i Paris
Kärlekens stad

Paris sägs vara kärlekens stad. 

Den franska huvudstaden är en resedestination för många turister varje år som alla strömmar till staden för att få ta in stadens atmosfär och för att se alla sevärdheter. 

Oftast är Triumfbågen och Eiffeltornet överst på listan över saker som ska ses i Paris men staden har mycket mer att bjuda på. 

Bland annat Moulin Rouge, Champs Elyseé, Notre Dame och självklart ett hav av caféer i varje gatuhörn som verkligen ger den där Parisiska känslan. 

Skicka iväg ett härligt par på en minisemester till Paris där dem fritt kan välja mellan hundratals hotell. 

Alternativt fungerar presentkortet också till flera tusentals hotell världen över, om turen nu inte skal gå till Paris denna gång.

 

Så fungerar det:

 

Bokningssidan fungerar precis som de bokningssidor du känner till i förväg. Urvalet av hotell är dynamiskt och ändrar sig från dag till dag. Detta presentkort gäller till två övernattningar för 2 personer på ett flertal hotell i Paris, men också till resten av världen. Hotellet bokas när mottagaren inlöser presentkortet.

 

Presentkortet är superlätt att inlösa:

 

Efter du har tryckt på ”Har du ett presentkort?” överst till vänster på sidan ska du endast fylla i presentkortets ID-nummer och aktiveringskod. 

Härefter vill du bli skickad vidare till vår bokningssida. 

Efter du hittat ditt önskade hotell klickar du dig vidare på sidan och bokar det utan extra kostnader. 

När din bokning är färdig mottager du en bekräftelse på den e-mail du skrivit in vid inlösningen.

 

Ha en trevlig resa!

 

Detta presentkort kan användas på flera hotell i hela världen. 

Antalet övernattningar är vägledande och är beroende av var enkelt hotells utbudspriser som varierar efter hotellets standard, säsong och veckodagarna du önskar att boka. 

2 nätter
2 nätter på ett av flera tusentals hotell. Alla hotell har 3-5 stjärnor.
För 2 personer
Detta presentkort kan användas på flera hotell i hela världen. Antalet övernattningar är vägledande och är beroende av var enkelt hotells utbudspriser som varierar efter hotellets standard, säsong och veckodagarna du önskar att boka. När du aktiverat ditt presentkort vill du skickas vidare till vår bokningssida.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3976

149,00
Chic i Paris
1.999:-
kr.149
Totalt: 1.999:- Totalt: