Bastuflotte i Åre
En upplevelse du sent kommer att glömma
Bastuflotte i Åre

 

 

Ett äventyr med vännerna eller kollegerna där ni hyr bastuflotten i två eller fyra timmar. Ni kommer att vinschas till en boj på Åresjön där ni sitter förtöjda under hyrtiden.

 

Här kan ni njuta av Årefjällens vackra vyer och den vedeldade bastun sprider en behaglig värme när vattnet kastas på de glödheta stenarna.

 

Ni kan även hyra en fyrahästars båtmotor och ge er ut på äventyr på Åresjön. Kanske kastar ni ankar i en enskild vik och tar ett dopp i det härliga fjällvattnet.

Totalt sett 2 platser
2 eller 4 timmar.
Bastuflotte i Åre för 12 personer.
Ett äventyr med vännerna eller kollegerna max 12 personer
Upplevelsen gäller för 12 personer i 2 eller 4 timmar. Ta med egna badkläder och handukar. Båtmotor inkl. bensin kan hyras samt guide. Observera att om bastuflotten skall framföras med båtmotor krävs att den som kör är helt nykter och att det inte blåser på Åresjön. Flotten utgår från Åre hamn För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se. Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3565

149,00
Bastuflotte i Åre
2.800:-
kr.149
Totalt: 2.800:- Totalt: