Älgsafari
Se skogens konung i sin naturliga miljö
Älgsafari

 

Följ med på en spännande älgsafari med en minibuss och se skogens konung i sin naturliga miljö.

 

Vid skymning vaknar skogen till liv och de vilda djuren börjar komma fram. 

 

Älgen kommer fram från dagens viloplats för att leta föda på de öppna markerna, och vi tar tillfället i akt att bege oss ut på en älgsafari på avlägsna skogsvägar för att få chansen att se detta majestätiska djur. För att inte älgen ska bli rädd tar vi vår minibuss till hjälp så vi lugnt kan ta oss fram till älgarnas favorittillhåll och beskåda naturens vackraste djur.

 

Under färden kommer vår guide att berätta mer om älgen och dela med sig av spännande historier från skogen. Vi kommer att stanna på utvalda platser för att smyga ut med våra kikare för att få en glimt av skogens konung och beskåda naturen och dess invånare.

 

Under kvällen serveras en härlig fika och den som vågar få möjligheten att smaka på älgkött.

Totalt sett 2 platser
Ca 3,5 till 4 timmar inkl. transport
En älgsafari för 1 person.
För 1 personer som vill uppleva naturen.
Upplevelsen gäller för 1 person som vill uppleva en älgsafari. Kläder som passar vädret, stabila skor och gärna egen kamera Rekommenderas från 8 år Vi kan tyvärr inte lämna någon älg-garanti, men vi ser nästan alltid älg på våra turer. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se. Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3530

149,00
Älgsafari
1.190:-
kr.149
Totalt: 1.190:- Totalt: